Menkes en Wiefkeszitting | 20 januari 2018

 

01 2018 A5Zaterdag 20 januari 2018 vormt d’n Hermeniezaal wederom het decor van een ouderwetse gezellige no nonsens zitting. Namelijk de Menkes en Wiefkeszitting die maar liefst voor de 10de keer georganiseerd wordt door C.V. Òntsjpoard.  

 

In het diepste geheim zijn er A-klasse artiesten gecontracteerd die voor het eerst hun opwachting maken in Susteren. Live orkest en muziek van een Tiroler Polka-Power feestband, een Duo Parodie, DJ’s die de tent op de kop zetten en natuurlijk een gevestigde orde van het LVK zullen deze avond onvergetelijk en tot een succes maken... 100% feestgarantie, Gezelligheid en ‘’klasjenere’’… juist dat in de carnavaleske zaal van Alois & Mariëlle Huizinga.

 

In samenwerking met de volgende artiesten en entertainers; Ronald & Carien, Feestband Wahsinn, de Zupertolle Discoparty van Beck und Bauer, de gierende parodie van het duo Vlaegelkes en LVK deelnemers Hòóndervel en 2-voudig winnaar Spik en Span zullen wij er alles aan doen om U ook deze keer weer een oergezellige en ouderwetse carnavalsavond aan te bieden. Erbij zijn is meemaken!

 

KAARTVERKOOP

 

Vanaf 20 november zullen de overige kaarten verkrijgbaar zijn bij d’n Hermeniezaal en Rijwielcentrum susteren. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor € 13,50 in de voorverkoop en eventueel aan de kassa (mits het uitverkocht is) voor € 16,-. 

MENKES EN WIEFKESZITTING


RONALD & CARIEN - WAHNSINN - DE VLEAGELKES

  • HÒÓNDERVEL - BECK UND BAUER - SPIK EN SPAN

  • © C.V. Òntsjpoard